Persoonlijk meesterschap

U mag ons vooral inschakelen om waarde toe te voegen. Waarde creeëren is namelijk ons vak. Waarde voor organisaties, bestuurders, managers. Voor jeugdigen, hun ouders, voor mensen die zorg nodig hebben. Ook voor professionals die zorg en hulp bieden. Bij elke interim opdracht, beleidsadvies, innovatie of project vragen we ons af of we daarbij ons doel bereiken of minimaal benaderen. Sommigen noemen dat duurzaamheid, wij noemen het gewoon. We zijn goed in echte oplossingen door het overbodig maken van onszelf. We beschouwen het als onze een kracht en kunde om daarbij creativiteit en verbeelding aan te wakkeren. Daar worden wij blij van! Dat doen we ook, omdat we geloven in een paar bouwstenen die we terug willen zien in ons werk: betrouwbaarheid, echtheid, passie en plezier.

Kortom: Bij Wijgergangs Strategie en Verbinding wordt de creativiteit, oog voor kwaliteit, ervaring met organisaties en het netwerk ingezet. Wijgergangs is een netwerkorganisatie, een fellowship. We ontmoeten professionals, waarvan ons hart sneller gaat kloppen, omdat ze – net als wij – vol met ambities en passie doelen willen bereiken. Met die professionals werken we samen op een manier die bijdraagt aan de oplossing van uw problemen of de realisatie van uw wensen. Daar wordt u dan weer blij van!

Enkele aspecten die ons en het bedrijf kenmerken:
We delen onze kennis en ervaring met u. Via deze website of publicaties. Datgene wat we bedenken en maken, wordt gedeeld zodat zoveel mogelijk mensen er profijt van kunnen hebben. Kennis is namelijk geen macht. Delen wel. We krijgen er veel voor terug (en dat delen we ook weer).
Innovaties zijn voor ons gedachten, visies en producten die beweging in zich hebben en ons doel dichterbij brengen.

De opdrachten die we uitvoeren vinden we per definitie leuk. In ons fellowship, vindt u experts. Niemand is expert in alles. Samen zijn we dat wel. Onze experts doen alleen datgene wat in zijn of haar expertise ligt. De toegevoegde waarde bieden vinden we leuk. Zo kunnen we met heel veel plezier veel opdrachten en vragen oppakken.We denken in concepten en strategisch, we innoveren en implementeren. Niet de systemen of targets, maar mensen staan centraal. Werk is onze passie, maar de passie staat voor meer. Om de balans te houden sturen we u en elkaar in het weekend bijvoorbeeld geen berichten, zoals e-mails. De ruimte die daardoor ontstaat geeft nieuwe inspiratie voor ons werk …onze passie!